Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Contact    Nieuwsbrief    Wie zijn Wij ?    Volg ons via Social Media    linkpartners    Veel gestelde Vragen (FAQ)    Levertermijn    Betaal veilig en gemakkelijk    Inpak Service    Custom Made Gallery    Persinformatie    Afdanken Elektrische Apparaten   
Wie zijn wij ?

Contemporary Heaven bestaat 10 jaar en produceert en distribueert moderne, eigentijdse woonaccessoires. Veel van de producten zijn exclusief bij ons verkrijgbaar.

Contemporary Heaven is een handelsnaam van Roco Verre Ltd, dat meer dan 15 jaar geleden is opgericht, Roco Verre is leverancier voor grote warenhuizen als John Lewis, Marks & Spencer’s,  Debenhams en vele andere.

In 2001 is Contemporary Heaven opgericht als webwinkel voor Roco Verre, zodat de producten die Roco Verre ontwerpt en maakt direct aan de consument kunnen worden aangeboden, samen met producten van andere merken; kortom, een compleet assortiment.

Contemporary Heaven's doelstelling is de klant in de gelegenheid te stellen om unieke, stijlvolle designartikelen te kopen, rechtstreeks van de producent. Wij zorgen voor een assortiment met mooie kwaliteitsproducten, een prima prijs/kwaliteitverhouding en ondersteuning door een efficiënt werkende klantenservice.
In de toekomst zal Contemporary Heaven in Nederland winkels gaan openen, zodat u als klant zowel online als in een winkel terecht kunt.

De Nederlandse belangen van Roco Verre Ltd worden behartigd door Webtrade Facilities Coöperatie U.A. die ook de Nederlandse Klantenservice verzorgt.

De online aanbod van Contemporary Heaven groeit voortdurend en bevat op dit moment meer dan 1200 door Roco Verre of door leveranciers ontworpen en gemaakte artikelen.

In de toekomst zullen we samenwerken met leveranciers om speciaal voor ons producten te ontwerpen, waarmee het assortiment nog verder kunnen uitbreiden. We dromen er van om op termijn complete interieurs te kunnen leveren, inclusief meubels, verlichting en keukengerei, alles geproduceerd naar de hoge kwaliteitsmaatstaven die wij voor ogen hebben.

Wij streven er naar uw bestelling binnen 7 werkdagen af te leveren. Deze belofte doen we met het nodige vertrouwen, want van veel van de producten zijn wij zelf de producent. 

Als aanvulling op de standaard producten op onze site stellen we klanten en ontwerpers in staat om onze producten aan te passen aan de eigen wensen, onze klokken kunnen bijvoorbeeld een wijzerplaat naar eigen ontwerp krijgen, of uw bedrijfsnaam kan op een bestaand wijzerplaatontwerp worden toegevoegd, of onderzetters krijgen de naam van uw hotel... Spiegels kunnen zelfs volledig op maat en naar eigen ontwerp voor u worden gemaakt in ons atelier.


Bij het realiseren van een mooi product helpen onze ontwerpers u graag!

Voor vragen met betrekking tot deze "custom made" producten mailt u naar: custom@contemporaryheaven.nl   
  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010
|