Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Verlichting >> HANGLAMPEN >> Koziol Orion Sphere Hanglamp

Koziol Orion Sphere Hanglamp

Categorie:  Verlichting
 
Subcategorie:  HANGLAMPEN
 
 
Aantal: 
 
Prijs:  € 40,75  
 

Deze prachtige hanglamp van Koziol draagt de naam "Orion Sphere"  waarmee wat ons betreft een treffende verwijzing is gemaakt naar ruimte en naar  planeten.

 
Onmiskenbaar een retro design dat teruggrijpt op ontwerpen die in zwang raakten tijdens de hoogtijdagen van het ruimtevaarttijdperk.
 
De bolvormige hanglamp heeft een diameter van 33 cm, is van 100% herbruikbare kunststof en bestaat uit twee helften, waarbij de bovenste helft in kleur is uitgevoerd.
 
Door de grote keuze in kleuren en de mogelijkheid te kiezen voor een semi-transparante of ondoorzichtige bovenkant kan met deze lamp in vrijwel elk eigentijds interieur een prachtig kleuraccent worden aangebracht.
 
De maximale afhanghoogte is 2 m, en met meerdere Orion Sphere hanglampen bij elkaar is een  bijzonder fraai lichtornament samen te stellen.
 
Ook verkrijgbaar als vrijstaande lamp
Vereist een energiebesparende "globe" lamp van maximaal 60W

Made in Germany by Koziol


H38cm x 33cm Diameter Rood

Koziol Orion Sphere Pendant Lamp Koziol Orion Sphere Pendant Lamp
  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010
|