Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Keuken >> DINEREN >> Koziol Babell Groot cakeplateau

Koziol Babell Groot cakeplateau

Categorie:  Keuken
 
Subcategorie:  DINEREN
 
 
Aantal: 
 
Prijs:  € 36,25  
 
Luxueus en eigentijds is de grote versie van de Babell fruitschaal of het cakeplateau. Een modern ontwerp voor dagelijks gebruik. Op vijf schalen, van groot naar klein, wordt een assortiment prachtig getoond, van fruit, cake, chocolade, biscuit en zoetigheid, erg leuk en mooi om te zien.

Dit moderne plateau heeft vijf schalen die naar boven toe steeds kleiner worden, gemaakt van een prachtige kwaliteit glanzend acryl, en bijzonder duurzaam. Babell is geschikt voor veel doeleinden. U kunt het plateau opstapelen als in het oog springend centraal stuk, of de schalen apart op de tafel verspreiden. Het is ook leuk om twee plateau's van verschillende kleuren te kopen en de schalen door elkaar te gebruiken.

Als het plateau niet wordt gebruikt, kunnen de schalen van klein naar groot dicht opeen worden gestapeld om ruimte te besparen.

Afmetingen:
Onderste schaal - B 38cm x H 29cm
Tweede schaal - B 33cm x H 23cm
Derde schaal - B 26cm x H 19cm
Vierde schaal - B 20cm x H 13cm
Bovenste schaal - B 15,5cm x H 10cm

De schalen zijn vaatwasserbestendig.

Gemaakt door Koziol.

Klik hier voor meer prachtige accessoires voor Dineren.


H53cm x 38cm diameter rood

  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010
|