Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Gifts & Gadgets >> SIERADEN BOOMPJES >> Koziol Pip Trinket Tree sieraden standaard, groot

Koziol Pip Trinket Tree sieraden standaard, groot

Categorie:  Gifts & Gadgets
 
Subcategorie:  SIERADEN BOOMPJES
 

 
Aantal: 
 
Prijs:  € 20,50  
 
Koziol heeft deze prachtige en grappige sieraden standaard is als een boom ontworpen zodat u uw sieraden op een nette en creatieve manier kunt opbergen en tegelijkertijd ten toon spreiden. De boom maakt deel uit van de Pip serie, en heeft een grappig ontwerp met een lief vogeltje dat op een van de takken zit, en stijlvolle decoratieve blaadjes.

De takken van de boom zijn zo geplaatst dat kettingen en armbanden op een artistieke manier kunnen worden geplaatst. Uw kettingen zullen niet meer in de knoop raken. Iedere boom heeft een diepe voet voor extra opbergruimte, handig voor kleine sieraden zoals ringen of oorbellen, of zelfs kleine haarspelden.

De Pip Trinket Tree is verkrijgbaar in wit, zwart, roze of purper. De stam van de boom is transparant en de voet heeft een glanzende diepe kleur.  Een erg leuke én handige manier om sieraden op te bergen!

Gemaakt door Koziol.
 
Klik hier voor meer grappige Gifts & Gadgets.
 

H43,5cm x B27,5cm x D13cm wit transparant

  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010
|