Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Verlichting >> BUITENVERLICHTING >> BLOOM! Portable, draagbare lamp, paars

BLOOM! Portable, draagbare lamp, paars

Categorie:  Verlichting
 
Subcategorie:  BUITENVERLICHTING
 
 
Aantal: 
 
Prijs:  € 49,95  
 
Onderscheidende verlichting van de Nederlandse ontwerpers BLOOM! die dagelijkse objecten in een nieuw perspectief plaatsen. Werkelijk ieder ontwerp is met zorg ontwikkeld en verspreidt een subtiel licht voor een meer natuurlijke omgeving. Perfect voor commerciële interieurs, of voor een woning, alle BLOOM! verlichting zorgt voor een verfijnde en plezierige sfeer.

Dit is de BLOOM! Portable, de draagbare lamp geschikt voor tafel of vloer. Het kleinste model is uitsluitend geschikt voor binnen, de twee grotere lampen zijn ook geschikt voor gebruik buiten. Met de strakke lijnen en de materiaalkeuze voor polyetholeen zijn deze draagbare lampen zeer modern. De lampen verspreiden een zacht verfijnd en eenvoudig licht.

De Portable heeft een kabel van 4 meter en een praktisch handvat bovenaan zodat de lamp gemakkelijk kan worden verplaatst, zowel in huis als in de tuin.

Vereist 1 x 5W (E27) glloeilamp

Gemaakt door BLOOM!

*LET OP* De Portable lamp van 28cm is uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis.
 
Klik hier voor meer Buitenverlichting.


H28cm x 19cm diameter

  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010
|